-22%
, , , , ,

Camera termica HIKVISION DS-2TP31B-3AUF


Camera termică de mână, special concepută pentru a detecta temperatura ridicată a suprafeței pielii cu o precizie ridicată în timp real.

Pretul afisat nu contine TVA (19%).

3.758,75 lei 4.845,15 lei

Cameră termică termografică de mână
HIKVISION DS-2TP31B-3AUF

Camera termică de mână, special concepută pentru a detecta temperatura ridicată a suprafeței pielii cu o precizie ridicată în timp real.
Este echipat cu un detector termic cu rezoluție 160 × 120, poate fi utilizat pe scară largă pentru screeningul preliminar al temperaturii în clădirile de birouri, fabricile, stațiile, aeroporturile și alte locuri publice.

Hikvision DS-2TP31B-3AUF este o camera cu termoviziune ideala pentru detectarea rapida a temperaturii corporale.
Aceasta este echipata cu un senzor Uncooled Focal Plane Arrays cu rezolutie de 160×120 si un ecran LCD de 2.4 inch cu rezolutie de 320×240 pixeli. Detectorul termic integrat are o sensibilitate NETD ridicata, de 40mk. DS-2TP31B-3AUF este prevazuta cu 4 palete de culori si include un slot pentru card de memorie de pana la 128GB pentru stocarea imaginilor capturate.

Caracteristici principale:

  • rezoluție 160 × 120
  • Precizie termografică până la ± 0,5 ° C
  • 320 × 240 rezoluție Ecran LCD 2.4 ’
  • Baterie Li-ion încărcată încorporată
  • Până la 8 ore în funcțiune continuăFuncții Dispozitivul termografic detectează temperatura în timp real și o afișează pe ecran.Dispozitivul de stocare este echipat cu card de memorie înlocuibil pentru a stoca instantanee capturate înregistrate și date importante.Palette Device acceptă 4 palete.

Camera se alimenteaza cu un acumulator Li, avand o autonomie maxima de pana la 8 ore (functionare continua). Se poate seta alarma la o anumita temperatura (alarma se manifesta prin semnale vizuale pe ecran – schimbarea culorii zonei cu temperatura ridicata). De asemenea, se poate seta distanta de detectie a temperaturii din meniul camerei. Pachetul include camera, un cablu USB pentru reincarcare, snur pentru incheietura, card micro SD de 8 GB si manual de utilizare

Acumulat din 0 comentarii

0.0 overall
0
0
0
0
0

Doar clientii autentificati, care au cumparat acest produs pot lasa un comentariu

Nu sunt comentarii despre acest produs

conecteaza-te
ai nevoie de ajutor?
Buna ziua
Cu ce te putem ajuta?