Termene & Conditii

1. Definitii
SYNAPTIC SYSTEMS SRL este persoana juridica cu sediul in Romania inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/4760/2008, cod fiscal RO 23504970; Prin termenul „Utilizatorul” se face referire la toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul synol.ro, indiferent de motiv;
Termenii „Regulament”, „Acord”, „Contract”, „Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

2. Acceptarea contractului de utilizare
Acest contract se aplica site-ului synol.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul synol.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul synol.ro.

Prin utilizarea site-ului, acceptati sa respectati „Termenii si Conditiile” mentionate. SYNAPTIC SYSTEMS SRL, poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi „Termenii si Conditiile” deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a site-ului si a serviciilor synol.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

3. Descrierea produselor
Site-ul synol.ro ofera utilizatorilor acces la informatii cu privire la produsele si serviciile oferite prin website-ul synol.ro. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca in anumite sectiuni din site sa apara publicitate. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile synol.ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative synol.ro, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.

4. Accesul la serviciile synol.ro
Nu veti copia sau distribui nici o parte din acest site in nici un fel de mediu, fara a obtine in prealabil o autorizatie scrisa de la SYNAPTIC SYSTEMS SRL.
Nu veti modifica nici o parte din acest site in afara de modificarile posibile prin interfata standard a site-ului, in contul utilizatorului.
Pentru a accesa anumite elemente ale acestui site, va trebui sa va creati un cont. SYNAPTIC SYSTEMS SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta sub numarul 17178, pentru mai multe informatii consultati https://www.synaptic-systems.ro/protectia-datelor/. Nu veti putea utiliza contul altei persoane, fara permisiune. Pentru crearea contului, trebuie sa oferiti informatii complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, SYNAPTIC SYSTEMS are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului. Dumneavoastra sunteti unic raspunzator de activitatea ce are loc in cadrul contului creeat si trebuie sa pastrati securitatea parolei contului dumneavoastra. Trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului in cazul in care securitatea contului dumneavoastra este compromisa sau contul este utilizat neautorizat de catre altcineva. Chiar daca SYNAPTIC SYSTEMS nu este responsabila pentru daunele cauzate de utilizarea neautorizata a contului, dumneavoastra ati putea fi raspunzator de daunele cauzate site-ului sau altora prin utilizarea neautorizata.
Sunteti de acord sa nu folositi niciun sistem software automat care acceseaza site-ul in scopul de a creea rapid conturi sau pentru a realiza orice alta solicitare.

5. Obligatiile utilizatorului ce foloseste synol.ro
Pentru a utiliza site-ul synol.ro recunoasteti faptul ca sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea printr-o utilizare defectuoasa a site-ului sau prin utilizarea defectuoasa a serviciilor oferite de synol.ro.

6. Securitatea datelor
Utilizatorul este raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei sale. Utilizatorul este raspunzator de utilizarea contului propriu, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia sa. Utilizatorul se obliga sa sesizeze SYNAPTIC SYSTEMS SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a contului propriu. Utilizatorul se mai obliga sa foloseasca butonul de log off (iesire din cont) cand doreste sa paraseasca site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre Utilizator. SYNAPTIC SYSTEMS SRL, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile synol.ro, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca SYNAPTIC SYSTEMS SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului synol.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile synol.ro. Mai mult, SYNAPTIC SYSTEMS SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul synol.ro.

7. Garantie
IN MASURA PERMISA DE LEGE, SYNAPTIC SYSTEMS, ANGAJATII SI AGENTII SAI DECLARA TOATE GARANTIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, IN LEGATURA CU WEBSITE-UL SI FOLOSINTA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A ACESTUIA. SYNAPTIC SYSTEMS NU OFERA NICIO GARANTIE SAU REPREZENTARE VIZAVI DE ACURATETEA CONTINUTULUI ACESTUI SITE SAU CONTINUTUL ALTOR SITE-URI LEGATE DE ACEST SITE SI NU-SI ASUMA NICIO RESPONSABILITATE PENTRU (I) ORICE ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI, (II) ORICE VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DUMNEAVOASTRA LA SITE-UL SI SERVICIILE NOASTRE, (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA A SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE SI/SAU ORICE DATE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA, (IV) ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITE-UL NOSTRU, (V) ORICE ERORI, VIRUSI, TROIENI, SAU ALTE PROGRAME RAU VOITOARE CE POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITE-UL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITE-UL synol.ro. SYNAPTIC NU GARANTEAZA SI NU-SI ASUMA RESPONSABILITATEA PENTRU ORICE PRODUS SAU SERVICIU PUBLICAT SAU OFERIT DE CATRE O PARTE TERTA PRIN SITE SAU ORICE SITE CU HIPERLINK SAU APARUT IN ORICE BANNER SAU ALT FEL DE PUBLICITATE, SYNAPTIC SYSTEMS NU VA FI PARTE LA SAU IN ORICE ALT FEL RESPONSABIL PENTRU MONITORIZAREA ORICAROR TRANZACTII DINTRE DUMNEAVOASTRA SI O PARTE TERTA OFERITOARE DE PRODUSE SAU SERVICII. IN CEEA CE PRIVESTE CUMPARAREA ORICARUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MODALITATE AR TREBUI SA VA FOLOSITI BUNA DUMNEAVOASTRA JUDECATA SI SA O EXERCITATI CU ATENTIE ATUNCI CAND ESTE CAZUL.

8. Limitarea raspunderii
IN NICI UN CAZ SYNAPTIC SYSTEMS, ANGAJATII SAU AGENTII SAI NU VOR FI PASIBILI FATA DE DUMNEAVOASTRA PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, SPECIALE PUNITIVE SAU DE CONSECINTA CE REZULTA DIN (I) ORICE ERORI, GRESELI, SAU LIPSA DE ACURATETE A CONTINUTULUI, (II) ORICE VATAMARE CORPORALA SAU A PROPRIETATII, DE ORICE NATURA, REZULTAND PRIN ACCESUL DUMNEAVOASTRA LA SITE-UL SI SERVICIILE NOASTRE, (III) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU FOLOSINTA A SERVERELOR NOASTRE SECURIZATE SI/SAU ORICE DATE PERSONALE SI/SAU INFORMATII FINANCIARE STOCATE IN ACESTA, (IV) ORICE INTRERUPERE SAU STOPARE A TRANSMISIILOR DINSPRE SAU CATRE SITE-UL NOSTRU, (V) ORICE ERORI, VIRUSI, CAI TROIENI, SAU DE GENUL CARORA POT FI TRANSMISE CATRE SAU PRIN SITE-UL NOSTRU DE CATRE O PARTE TERTA SI/SAU ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT SAU PENTRU ORICE PIERDERE SAU STRICACIUNE DE ORICE FEL APARUTA CA REZULTAT AL FOLOSINTEI ORICARUI CONTINUT POSTAT, TRANSMIS PRIN EMAIL, SAU ORICUM ALTFEL FACUT DISPONIBIL PRIN SITE-UL synol.ro, SAU FIE CA SE BAZEAZA PE GARANTIE, CONTRACT, SAU ORICE ALTE MODALITATI LEGALE, SAU IN CAZUL IN CARE COMPANIA ESTE SAU NU CONSTIENTA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ACEASTA LIMITARE A RASPUNDERII SE VA APLICA IN MASURA PERMISA DE LEGE IN JURUSDICTIA APLICABILA. ATI LUAT LA CUNOSTINTA CU SPECIFICITATE CA SYNAPTIC NU VA FI PASIBIL PENTRU ACTIUNILE UTILIZATORILOR SAU DE COMPORTAMENTUL DEFAIMATOR, OFENSATOR SAU ILEGAL AL ORICAREI TERTE PARTI SI CA RISCUL DE DAUNE DIN PARTEA ACESTORA IL SUPORTATI DOAR DUMNEAVOASTRA.

Site-ul este controlat si oferit de catre SYNAPTIC SYSTEMS SRL din Romania. SYNAPTIC SYSTEMS nu afirma ca site-ul este potrivit sau disponibil pentru folosinta in alte locatii. Cei ce acceseaza sau folosesc site-ul synol.ro din alte tari, sunt responsabili fata de legea locala.

9. Acceptarea termenilor
Prin acceptarea prezentelor conditii afirmati fie ca aveti peste 18 ani, sau sunteti minor cu capacitate de exercitiu restransa si aveti consimtamantul parintelui sau tutorelui legal si sunteti in masura si competent sa intelegeti termenii, conditiile, obligatiile, afirmatiile, reprezentarile si garantiile stabilite mai sus si sa le respectati.

10. Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii
Site-ul synol.ro sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri sau alte resurse. SYNAPTIC SYSTEMS SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

11. Relatia cu companiile care fac publicitate pe site
SYNAPTIC SYSTEMS SRL poate rula campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului. Corespondenta, afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. SYNAPTIC SYSTEMS SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii.

Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul SYNAPTIC SYSTEMS SRL de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

12. Generalitati
Daca vreo prevedere din acest capitol, „Termeni si conditii”, este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni si conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti „Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si SYNAPTIC SYSTEMS SRL in privinta utilizarii site-ului synol.ro. Aceste conditii pot fi modificate de SYNAPTIC la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie o conventie dintre dumneavoastra si SYNAPTIC SYSTEMS SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului synol.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si SYNAPTIC SYSTEMS SRL (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii SYNAPTIC SYSTEMS SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert.

Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si SYNAPTIC SYSTEMS SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

conecteaza-te
ai nevoie de ajutor?
Buna ziua,
Cu ce te putem ajuta?